Sopp superb and all about muchroom





1 kilo champignon (eller 50/50 kantarell og annen sopp) 1 liter h melk,2dl flte,1 del soyasaus,4 del oksekraft/kylling.2 laubr,1klype fersk timian

Surr oppkuttet sopp i en god spiseskje smr. Tilsett laubr og timian.La det kose seg og surre en stund (15 min). Ikke la det trke ut, da tilsetter du litt mer smr.Tilsett kraft, melk, flte la det f et oppkok p svak varme. Smak til med soya, salt og pepper.Den skal vr snn passe flytende suppe konsistens.

N har du en utrolig god suppe eller en base for pastasaus (da m den koke seg litt tykkere)

Tilsett feks. parmasan, litt creme fraiche og kylling eller sprstekt bacon...mmm knall godt.

...og som den gode vertinna du er inviterer du naboen p middag....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rauseretter

rauseretter

41, Oslo

Randi, 41 r, har litt av hvert p hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits