Sopp superb and all about muchroom





1 kilo champignon (eller 50/50 kantarell og annen sopp) 1 liter h melk, 2 dl fløte, 1 del soyasaus, 4 del oksekraft/kylling. 2 laubær, 1klype fersk timian

Surr oppkuttet sopp i en god spiseskje smør. Tilsett laubær og timian. La det kose seg og surre en stund (15 min). Ikke la det tørke ut, da tilsetter du litt mer smør. Tilsett kraft, melk, fløte la det få et oppkok på svak varme. Smak til med soya, salt og pepper. Den skal vær sånn passe flytende suppe konsistens.

Nå har du en utrolig god suppe eller en base for pastasaus (da må den koke seg litt tykkere)

Tilsett feks. parmasan, litt creme fraiche og kylling eller sprøstekt bacon...mmm knall godt.

 

...og som den gode vertinna du er inviterer du naboen på middag....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rauseretter

rauseretter

41, Oslo

Randi, 41 år, har litt av hvert på hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits