Chili and coconut goes thai rock

3 bokser kokosmelk,red curry paste,fiskesaus,1 liter fiskekraft,6 dl flte, 1/2 liter h melk,1 spiseskje brunt sukker eller palmesukker, saft av 2 lime, fisk/scampi

Ta fettet av kokosmelken (det tykke laget verst i boksen) og surr det i en gryte sammen med 3 - 4 t skjeer red curry paste og sukker. Bland det godt sammen. La det surre p svak varme i 5 minutter, Tilsett flte, melk og fiskekraft. La dette koke opp p lav varme i 20 min. Smak til med fiskesaus. (Feks av merket Blue Dragon, lukter jvlig, men helt ndvendig for f fram thai feelingen) Vr varsom, den er ikke spke med!! Press over lime saft.

N har du en knall bra base for suppe, gryte eller wok.

Suppe: Finkutt strimler av gulrot og flate sukkererter. Legg dette i suppe sklene. I gryten legger du laks i sm terninger og et par scampi til hver. Fisken skal ikke koke, bare surre i ca. 1 min. Legg fiskematen i suppe sklene, kjr en savmixer oppi gryta til du fr et fint skum. s i sklene med skum p toppen. Berre lkkert!!

Gryte: varm basen forsiktig opp sammen med kylling i biter, vrlk, stekt champignon. Kok forsiktig opp og la den st og surre litt. Server med ris og press over litt lime fr servering. Pynt med koriander.

...og mens du frst er igang lager du hjemmelagede eggnudler.....

3 kommentarer

hannelujah.blogg.no

07.01.2011 kl.21:30

Genialt. Takk, Randi :)

07.01.2011 kl.22:37

Takk Randi min:-) n treneger jeg kanskje ikke ringe deg hver gang jeg skal lage noe godt for sprre om rd. super blogg jenta mi:-) du er s flink:-))))) Klem fra meg:-)

07.01.2011 kl.22:39

kommentar over var fra Lene ;.)

24.02.2011 kl.00:01

Dette er jo oppskriften jeg tenkte p! Forvrig: spennende blogg du har :)

Klem fra Regine

Skriv en ny kommentar

Rause Retter

Rause Retter

44, Oslo

Randi, 43 r, har litt av hvert p hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits