Red onion goes rødløkskompott

 

10 stk rød løk, olivenolje, sukker, balsamico, rødvin

Varm 3 dl sukker i en kjele til det blir gyllent, tillsett finkuttet rød løk, la dette surre
i 10 min på middels varme (må ikke steke hardt da blir sukkeret brent). Tillsett en
real skvett balsamico og 2 del rødvin. Nå skal dette kose seg på middles varme til
væsken har kokt inn og vips har du rødløkskompott...eller karamellisert løk om du vil..

Nå har du et supert tilbehør til dine hjemmelagede karbonader, på brødskiva med
leverpostei, til biffen..etc.

 

.....gang den opp i x anntall og putt den på kokte glass, putt lokk på så har du en stund....

 

2 kommentarer

LEIC-a-g6

12.jan.2011 kl.20:35

åh det skal vi prøve ut ! sjekk bloggen vår og kommenter gjerne :)

twoo

12.jan.2011 kl.21:22

I noen innlegg nedover på bloggen vår, har vi en toppliste på gang, har du også lyst til å være med?

PS:Vi trekker ut vinnerene på fredag :)

Skriv en ny kommentar

rauseretter

rauseretter

41, Oslo

Randi, 41 år, har litt av hvert på hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits