Svineknoke goes all around pig2 stk. feite, gode svineknoker, 2 gulrøtter, 1/2 purre, 1/2 sellerirot, 1 løk, 2 laubærblader, en klype timian, (tørka eller fersk), 2 stk kinesisk hvitløk, 1 klype hel pepper

Surr først alle grønnsaker og krydder i en stor gryte, til de er gylne. Legg knokene oppi og tillsett vann til knokene er dekket. Kok opp, skru så ned varmen så det hele står og putrer. Her kan det putre og kose seg i 2 -3 timer. Når kjøttet slipper beinet er de ferdige. Ta knokene opp og rens av det deilige kjøttet.

Nå har du starten på mye fantastisk godt: gul ertesuppe m/knoke, grønnsaksuppe m/knoke, knokekjøtt m/løksaus, potet og grønnsaker, terrin osv. Her er det bare å prøve seg frem...mmmmm

 

...og som det effektive og gode kjerringemne du er koker du samtidig oksekraft......

 

 

Én kommentar

dikternesverden

12.jan.2011 kl.20:38

Det er jo bare så flott da! Takk for det min fugl :-) Vi vil kontakte deg om du har noe du lurer på, vi tar kontakt på hjelpetelefonen. Ring Ring!! Hjeeeeelp.. Det ringer i telefonen. Ånei :O Hva skal jeg gjøre ? DU SKAL TA TELEFONEN DIN ...!!!!

Klem! :-))

HURRA HURRA! Ja, idag har nemlig Reinert og Reihard navnedag. Jeg husker selv den tiden jeg het det, det var en stor suksess. Klem! :-)) Husk å hilse Reinert og Reihard fra meg.

BTW. Med det samme vi er igang her kan jeg bare nvne at siden du bor i Oslo kan du dra på Oslokino idag å se en film klokken 21.05, jeg har personlig sett at de ligger godt ann til å sende denne filmen. Filmen går i sal 1, eller en annen sal.

Hvis du er i god humøret ditt kan du bare ta tiden du trenger til å lese vår blogg. Den passer for alle sammen uansett hvor sakte man leser. Vi ser jo ikke hvor fort du leser, så ikke bekymre deg! Det går nok bra skal du se.

Klem.

www.dikternesverden.blogg.no

MVH A.L

Skriv en ny kommentar

rauseretter

rauseretter

41, Oslo

Randi, 41 år, har litt av hvert på hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits