Sommerens "must have" er ikke en veske.....



Sommerens must, must eat er rett og slett, gode, gammeldagse reker. Reker med et litt annet tilbehr enn du vanligvis bruker.

Dropp dillen, sitronene og loffen. G for en friskere og mer spicy variant. 500 gramm reker per.hode, 4 gulrtter som du strimler og legger p is 15 min. fr servering, sjgress (fes hosvelassorterte fiskebutikker eller asiatiake butikker), chili aioli/wasabi aioli (hjemmelaget), koriander, finstrimla ingefr, lime bter.

Aioli: 1 helt egg, 1 tssweet chili saus, 1 tsdijon sennep, 1 ts hvitvinseddik, 1/3 rd chili. Stavmix alt, hell s p 4 dl nytral raps olje til massen tykner.

Smak til med salt/pepper. nsker du wasabi smak tilsetter du det istedenfor chili en 1/2 ts wasabi.

Bland gjerne gulrttene med ruccula eller annen salat. Resten i sm skler. Server som du vanligvis ville gjort med reker, men med mer futt og trkk....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rause Retter

Rause Retter

45, Oslo

Randi, 43 r, har litt av hvert p hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits