juni 2011

Kongen av deilig sommer...

Kongen over alle konger: krabbe, kongekrabbe!! Lag en fantastisk sommerrett og bare nyt smak av hav, salt og tilbehør!! Kjøp krabbe enten ferdig kokt i stykker, eller hvis du er dreven kan du kjøp...

Pureèr gjør susen...

Jeg er "forelska" i pureér. De kan løfte smaken til himmels, hvis du virkelig treffer, og gjør estetikken på tallerknen vakker. En pureè kan du lage av nesten hva som helst av grønnsaker: rødbet, g...

Suppe til folket...

Før tenkte jeg alltid at suppe ikke var middag og at suppe ble man ikke mett av. Sludder og pølsevev. Suppe er på mange måter et mer fullverdig måltid enn en klassisk kjøttrett. Du ...
Rause Retter

Rause Retter

45, Oslo

Randi, 43 år, har litt av hvert på hjertet og hjertet brenner mye for mat/vin glede.

Kategorier

Arkiv

hits